Spigen Galaxy S24 Ultra Uyumlu Liquid Slot Mat Siyah Kılıf Matte Black

Çeşitli konfigürasyon seçenekleri ile ihtiyacın olan oyun bilgisayarı performansına en üstün kalitede parçalar ile ulaşabilirsin. IPS teknolojisi daha geniş görüntü açıları sağlayarak size iyi bir izleme deneyimi sunar. Ekrana yansıttığı görüntünün kalitesinin tüm açılarda netliğini korumasını sağlar ve video izleme ve oyun oynama için iyi bir panel görevi görür. IPS süreci önceden eğilmiş açıyı likit kristal katmanında hazırlar ve K/Y/M ışık aktarımının farklı izleme açılarında ayrılmasını sağlar.

Dijital dönüşüme öncülük eder, teknoloji, ürün ve çözümler geliştiririz. İşleminizin sonucu hakkında sizi üyelik hesabınıza ait Hesabım – Mesajlarım sayfası üzerinden bilgilendiriyor olacağız. Nesine.com’dan sms alabilmeniz için, kullanmak istediğiniz cep telefonu numaranızı girerek lütfen cep telefonu doğrulama işlemini tamamlayınız. Hediye ettiğiniz biletler, hediye ettiğiniz kişiye SMS ve E-Posta yoluyla 10 haneden oluşan bir kod numarası ile ulaştırılmaktadır. Hediyenizin doğru kişiye ulaşması için GSM No ve E-Posta adresinin doğru olduğundan emin olmalısınız. Şifre yenileme bağlantısını gönderebilmemiz için e-posta adresinize ihtiyacımız var.

Daha Fazla Bilgi

Bu bilgisayarlar yalnızca tutkunuzu güçlendirmek için ihtiyaç duyduğunuz performansa ve piksellere sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda sevdiğiniz uygulama ve aksesuarlarla da uyumludur. Çalışanlarımızla bağ kurar, açık iletişim sağlar, onların kişisel gelişimine önem veririz. Müşteri deneyimlerini artırmak amaçlı iş modellerimiz, yenilikçi ürün gamımız ve pek çok alanda geniş ürün yelpazemiz ile müşterilerimizin kaliteli zaman geçirmelerini destekleriz. Müşteri beklentilerine uygun yenilikçi ürünler ve dağıtım altyapısı ile müşteri deneyimini Türkiye’nin her noktasında artırmak. Prestige 16 AI Studio B1V, 3 yanında yer alan USB Type-A, USB Type-C, SD kart okuyucu, HDMI™ ve Thunderbolt™ 4 portları ile her zaman bağlantıda ve üretken kalmanızı sağlar.

  • Casper bilgisayarları hep hoşuma gitmiştir Excaliburda zirvesi olduğu için sipariş ettim.
  • Geniş oyun kütüphanesi ve özel indirimlerle en yeni oyunları hemen oynayın.
  • Hediye etme işlemi tamamlandıktan (satın alma işlemi gerçekleştikten) sonra hediye kod (biletler), iptal edilemez.
  • Excalibur G770’in akıllı hoparlörleri Dolby Digital ses sistemi ile oyunun atmosferini eksiksiz yaşamanı sağlıyor.

Kullanıcı kaynaklı fiziksel hasarlar, sıvı teması, yetkisiz müdahaleye maruz kalmış Excalibur cihazlar Ömür Boyu Performans Bakım hizmetinden yararlanamamaktadır. Excalibur Performans Bakımları, alanında uzman teknik ekiplerimiz tarafından İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Antalya, Eskişehir ve Konya bölge servislerinde yapılmaktadır. Yazılımla alınan ölçümler gerçeği yansıtmamakla birlikte güvenilir değildir ve bilgisayarda bir sorun olduğunu işaret etmez. Excalibur bilgisayarın tasarımı her türlü yük ve sıcaklık altında performans kaybı olmadan çalışabilecek şekilde üretilmiştir. Excalibur serisi cihazlarımız performans cihazlarıdır, cihazda tam performans alabilmeniz için şarjda kullanmanız gerekmektedir.

“LIVERPOOL’UN ONU İZLEDİĞİNİ BİLİYORUZ”

RGB LED özelliğine sahip ışıklı klavyesi ile oyun keyfinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Battery Boost, yüksek performans moduna ek olarak belirli süre ek performans sağlanması için adaptör takılı olsa dahi cihazın batarya üzerinden güç tüketmesine izin vermektedir. Dolayısıyla bu durumlarda battery boost devrede iken batarya şarj seviyesi zamanla azalacaktır. Bu özellik, batarya sağlığını korumak için sürekli açık tutulamaz, batarya seviyesi 50%’ye düştüğünde otomatik devre dışı kalır 60% seviyesinde otomatik tekrar aktifleşir. Özellik kapalı konumda iken cihaz normal güç tüketim modlarında çalışmaya devam edecektir. Casper Excalibur oyun bilgisayarı, performans modelleri ile dilediğiniz her yerde çalışmalarınızı sürdürebilir ve güncel oyunları oynayabilirsiniz.

“Üye ol” veya “Sosyal Hesap” butonlarından birine basarak Üyelik Sözleşmesi’ni, Rıza Metni’ni, Çerez Politikası’nı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz. Bu sezon gösterdiği performansla super 7slot büyük beğeni toplayan Galatasaray’ın futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Avrupa takımlarının gözdesi haline geldi. Ürünlerinizle ilgili Casper Canlı Destek hizmeti her daim sizinle.

Güncelleme Tarihi

İptal işleminiz tamamlandığında üyeliğinizde kayıtlı olan E-posta ve GSM numaranız üzerinden sizi bilgilendireceğiz. Nesine.com’dan e-posta alabilmeniz için, kullanmak istediğiniz e-posta adresinizi girerek lütfen e-posta doğrulama işlemini tamamlayınız. Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanınızın ön yüzünde bulunan seri numaranızı, ilgili alana eksiksiz ve doğru bir şekilde yazmalısınız.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

Name

Home Shop 0 Cart Account
Shopping Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.